The Big Smile
A mind blowing cleaning technique !

Contactgegevens

Locatie

Vondelingsplaat 55 
4301ZP Zierikzee
Nederland 

Neem contact op

Telefoon : + 31653583424

Onze experts

Founder
Hans Kooijman is de uitvinder en oprichter van The Big Smile. Hij heeft jaren werkervaring binnen de werktuigbouwsector.

Hans kooijman

Finance
Ashley Kooijman, dochter van Hans, is afgestudeerd econoom aan KU Leuven en beheert de financiën van The Big Smile.

Ashley kooijman

Sales & marketing
Angeline Kooijman, dochter van Hans, is afgestudeerd in ontwerp en verkoop en richt zich op het commerciële aspect The Big Smile. 

Angeline Kooijman

Technical support
Patrick Kooijman, zoon van Hans, is afgestudeerd technicus mechanica en ondersteunt het technisch proces achter The Big Smile. 

patrick kooijman

The Big Smile is een familiebedrijf opgericht begin 2018.  Hans Kooijman had een innovatief plan om het schoonmaken van bulkschepen te vergemakkelijken. Dit plan heeft hij in 2017 uitgewerkt en vervolgens op de technische uitwerking een patent verkregen. Daarop deden ze met veel plezier en humor mee aan het PortXL accelerator program en binnen korte tijd hebben zij vele harten weten te stelen met hun nuchtere en positieve houding. Klanttevredenheid staat dan ook hoog in het vaandel.
Nu staat hun een prachtige toekomst te wachten om het lossen van droge bulk veiliger en sneller te laten verlopen. Een toepassing die past bij de tijd van nu! 


Heeft u vragen over ons product, dan ben u uiteraard van harte welkom om contact met ons op te nemen via onderstaande knop:

mail ons!

Onze partners

Over ons

The Big Smile is een familiebedrijf opgericht begin 2018. De familieleden hebben samen het Accelerator Program van PortXL succesvol voltooid en zijn klaar voor een nieuwe uitdaging.

Onze missie

Ons bedrijf verhuurt machines in contracten, waardoor een efficiëntere uitlosprocedure mogelijk wordt.

Het is dan ook onze droom om onze machine bij elk overslagbedrijf in het uitlosproces in te voeren.

Ons aanbod