The Big Smile
A mind blowing cleaning technique !

innovatieve schoonmaak methode

The Big Smile wilt haar unieke technologie /tool verhuren. Daarnaast behoeft de tool specifieke eisen van de werktuigdrager, waardoor The Big Smile het complete ‘pakket’ aanbiedt. Hieronder leest u meer over dit complete pakket. 

Omschrijving van de schoonmaak-machine:

 • Een hydraulische graafmachine (merk en type in overleg)
 • Aangepaste onderwagen (verbreed en verlengd)
 • Hydraulische verstelgiek 3 delig (tot maximaal 24 meter penhoogte)
 • CW40 hydraulisch snelwissel
 • Hammer heads; werklampen speciaal voor industrieel nachtwerk
 • Hydraulisch achterover kantelbare cabine
 • 2 x 500 liter watertanks aan zijkanten gemonteerd.
 • Hoge en lage druk waterpomp voor stofbestrijding en schoonspuiten
 • Frame voor compressor en ballastblok
 • Compressor van 10 ™ 25 m3/min
 • Met een autec-afstandsbediening-modus (inclusief afstandsbewaking)
 • Inclusief afhoeksysteem om machine op afstand af te hoeken 

Dit alles gekeurd conform wettelijke regels.

Multi inzetbaarheid van onze schoonmaak-machine

Naast het schoonmaken van de laadruimtes binnenboord zien wij ook mogelijkheden om onze machine, dan wel met of zonder Big Smile tool te gebruiken. Let hierbij wel op dat het ombouwen van de machine een korte tijd in beslag neemt.

Met de tool denken wij aan andere schoonmaakwerkzaamheden; bijvoorbeeld het schoonmaken van de transportbanden en installaties. Eventueel is onze machine ook inzetbaar met schepbak. Zonder onze tool maar met gebruik van een trilblok; aan het verdichten van de schuine zijden depot tegen het uitzakken en bestrijden van eventuele broei/vuurhaarden.  

Onderhoud en Service

Wij bieden ter plaatse onze eigen onderhoudsservice aan. Bij grote reparaties zullen wij de machine per dieplader naar onze eigen werkplaats vervoeren.

Verzekering

De machine wordt WA en Casco verzekert met eigen gebrek. 

Opleiding personeel

Om aan de Arbowet te voldoen, is het noodzakelijk om het personeel dat met onze zwaar aangepaste machine gaat werken op te leiden. Dit gaan we samen met Van Buuren opleidingen doen. Dit wordt een gecertificeerde training; Basis hydraulische graafmachine met tool op afstand bediend. De duur zal 1 dag bedragen (inclusief inzet van onze machine), waarop 4 man kan worden opgeleid. Het wordt een dag met een theorie en praktijkgedeelte, welke wordt afgesloten met een certificaat.

Veiligheid personeel binnenboord

Door onze machine volledig afstandsbestuurbaar te maken hoeft er geen personeelslid het ruim te betreden, voordat er 2 trappen schoongemaakt zijn. Dit kan nu vanaf de common rail bestuurd worden. Voor de lastiger te bereiken ruimtes voorzien wij de machine van videostreaming; zichtbaar op de afstandsbediening. Naast ruimtebewaking en eindaanslag beveiliging op de machine is het vrijwel onmogelijk om onveilige situaties te veroorzaken. Daarbij komend voordeel is dat het schoonmaak proces voor de eerste trappen zoals dat nu bestaat met handwerk, waterdruk en bijbehorende waterslangen overbodig wordt. 

Onze partners

Over ons

The Big Smile is een familiebedrijf opgericht begin 2018. De familieleden hebben samen het Accelerator Program van PortXL succesvol voltooid en zijn klaar voor een nieuwe uitdaging.

Onze missie

Ons bedrijf verhuurt machines in contracten, waardoor een efficiëntere uitlosprocedure mogelijk wordt.

Het is dan ook onze droom om onze machine bij elk overslagbedrijf in het uitlosproces in te voeren.

Ons aanbod